nieuwsbrief november 2020

natuurlijkewezens
nieuwsbrief november 2020
 

 
Lieve Mensen,

We hebben veel te lezen voor jullie, maar behalve lezen dit keer ook te zien, op tv! en wel op maandag 16 november op NPO2 om 20.25u: Bart en de steen die terug wilde. In een plaatselijke krant werden wij met ons aandeel in deze docu als steenfluisteraars genoemd. Het betreft niets geheimzinnigs, gewoon een systemische opstelling, maar wel met een steenwezen. Misschien toch niet voor iedereen dagelijkse kost, dus kijken! Evt. ook op een later tijdstip bij uitzendinggemist.nl

Verder weer ons reisverslag over Jutland, Rügen en Bornholm, maar nu met foto’s!
En we hebben onze kroniek van dagelijkse ontmoetingen met natuurwezens tot vrij recent bijgewerkt; en nog wat andere onderwerpen, zoals een verslag van Nicolaas de Jong over de Great Gathering, een oproep om de navel van de aarde bij Stonehenge  te beschermen, verslagen over onze excursie-dagen bij Wolfheze en langs hunebedden in Drenthe, een inleiding over ons wekelijks helingsritueel en een verslag geschreven naar aanleiding van Allerzielen.

Bijzondere landschapservaring beleven, ga dan ook eens een dagje mee met Dick van den Dool

Agenda:
 • 1 mei 2021: park Sonsbeek in Arnhem: Hoe leggen we contact met natuurwezens?
  Georganiseerd door het  Spectrum in Arnhem
 • 2 mei 2021  “ervaringswandeling” nabij Wolfheze, als je eens op een ander manier kennis wil maken met de natuurwezens.
                         
                Ferry & Margrete
 

nieuwsbrief juni

Lieve mensen,

De grenzen zijn weer open, er kan weer gereisd worden, hoera! Eerst hadden dus heel Spanje voorbereid, maar nu midden in de zomer is het ons daar te heet.
Verder met  Duitsland, altijd nuttig, lekker dichtbij, en genoeg te doen (nu al 700 locaties en nog niet af).
Toen bedachten we dat als we dan toch in de zomer gaan reizen, we maar beter landen kunnen kiezen die ’s winters niet zo aangenaam of toegankelijk zijn, als eerste dachten we aan Denemarken, maar dat hadden we voorbereid, daar hoefden we dus niet meer aan te werken; maar naarmate de tijd verstreek ging het er steeds meer op lijken dat dit land zijn grenzen nog lang gesloten wilde houden, dus kozen we voor de regio Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Hongarije.
Twee ervan bleken geen megalieten voor Odilia te hebben: Hongarije en Slovenië, dus die vielen af. Slowakije met 4 stuks was gauw klaar.
Oostenrijk 30, niet veel maar wel heel grote afstanden, en Tsjechie 150. 
Bijna 200 dus, nog “even” erbij, uren ingespannen werk voor Margrete, op al die locaties invoelen of Odilia er iets mee heeft; in totaal dus veel meer dan 200, want een groot deel viel af (in Oostenrijk veel verplaatste hunebedden, en verder altijd veel megalieten waar het lichtwezen (archai-engel) niet meer aanwezig is. Maar: het ligt klaar!
24 Juni vertrekken we, maar eerst naar Reeuwijk, want het wordt tropisch heet, een middagje lekker aan het water, nog wat laatste toebereidingen aan ons landje (planten veel water geven!), dan tegen de avond Duitsland in, we zien wel hoe ver, slapen in de auto (bed ligt gespreid, bagage ingeladen), twee megalieten ten zuiden van München, en dan 26 juni richting Innsbrück, Salzburg, Linz, het noorden, oostwaarts naar Wenen en vandaar Slowakije, en dan heel langzaam huiswaarts door Tsjechië.
Margrete heeft getest dat we hiervoor 5 weken nodig hebben, als we stevig aanpakken! Vakantiereis? Nou, in elk geval megalietenreis! En we moeten onszelf ervoor hoeden niet aan onszelf voorbij te gaan, niet alleen maar scoren en nog eens scoren. Maar….veel scoren op een dag is een blijvende uitdaging, elke dag weer. We gaan het zien. We hebben er veel zin in!

Ter zijde: vanwege de onzekere situatie in Engeland en Schotland hebben we besloten deze bestemming een jaar uit te stellen en daarvoor in de plaats in het najaar naar Spanje te gaan. In de winter misschien nog iets in Duitsland of Frankrijk, voorjaar 2021 Armenië (al 4 inschrijvingen en een 5e serieuze gegadige), najaar 2021 dus Schotland, en we kijken verder naar Polen met daaraan verbonden 2 locaties in Oekraine, of Roemenië.  

We zijn van plan onderweg ter plaatse een verkort reisverslag te maken, we houden jullie dan enigszins op de hoogte en stellen jullie reacties altijd op prijs, net als doorsturen trouwens! De volledige uitwerking met foto’s volgt later.
Bij deze kunnen jullie als nieuw onze belevenissen met natuurwezens volgen op de website over de maanden mei en juni


Dan ons excursie programma, dat in het voorjaar niet plaats kon vinden:

 • Zaterdag 12 sept. onze wandeling door de omgeving van Wolfheze, met o.a. de Wodanseiken, waar we d.m.v. opstellingen gaan kennismaken met diverse soorten natuurwezens, de bosgeest, een waterwezen, de wezens bij 3 grafheuvels, de wezens bij een zgn. duizend-jarige omgevallen den, wezens van het verdwenen Spaanse dorp. 
 • Zondag 13 sept hunebedden tocht (per auto of fiets, totaal 6 km) van Noord-Sleen naar Emmen langs 5 hunebedden, een zwerfkei (met gastvrij en spraakzaam lichtwezen!!) en we gaan in Emmen een verdwenen hunebed bezoeken, waar dankzij een verborgen steen ervan onder de grond het lichtwezen nog aanwezig is en verwacht door ons weer met Odilia verbonden te worden; daar mogen jullie, als je deelneemt, getuige van zijn!! Hoe we dit alles weten krijg je dan ook te horen.
  En betreft de hunebedden: we komen zeer verschillende typen tegen, een langgraf (enige in Nl),  maar ook een hunebed dat heel gaaf oogt, maar toch heel zwaar beschadigd is, de stenen voelen er zich heel ongelukkig en er is geen lichtwezen. Aan jullie om te ontdekken wat hier speelt/ heeft gespeeld! 
  Alvast een kijkje nemen, dat kan middels deze link
 • Verder zijn wij aanwezig op de natuurwezen konferentiedaG zoals die voorlopig Nog gepland staat op 6 september in de Kraaybeekerhof te Driebergen, voor meer info: rienvandenberg@hotmail.com
   

Verdere info op onze website www.natuurlijkewezens.nl , aanmelden via natuurlijkewezens@gmail.com

Wij gaan genieten van een fijne reis, en wensen jullie dito zomer.

hartelijke groet,


Ferry en Margrete

Nieuwsbrief April

 
Lieve mensen,


Graag hadden we deze maand in Spanje willen zijn om daar voor Odilia nieuwe her-verbindingen met lichtwezens ( zo’n 5000 jaar oude en nog krachtige voor de aarde en mensheid werkende archai-engelen) bij megalieten te vinden; we hebben er zo’n 125 op onze lijst staan, evenveel als bij onze vorige reis afgelopen winter in Bretagne, alleen de afstanden zijn heel wat groter. We hadden er dan ook 6 weken voor uitgetrokken. Helaas, helaas, Odilia zal het voorlopig zonder ze moeten doen. Voor ons persoonlijk geen ramp, wij genieten van het mooie weer, eergisteren nog heerlijk gezeild, maken tochtjes in onze kano of op de fiets, werken op ons landje aan de Reeuwijkse Plas, voelt beslist niet als straf, maar toch, maar toch!   
Toen we vernamen dat de grens met Spanje werd gesloten heeft Margrete nog snel op Megalithic Portal alternatieve locaties in Frankrijk gezocht, en toen ook dat land zijn grenzen sloot heeft ze Duitsland ook nog voorbereid. De grens met Duitsland is nog steeds niet afgesloten, maar er heerst daar wel een reisverbod, wat in de praktijk dus op hetzelfde neerkomt. Zodra er een mogelijkheid bestaat tot grensoverschrijding zullen we geen minuut langer wachten, in alle genoemde landen liggen er genoeg megalieten op ons te wachten. Tenminste, als het niet te lang duurt, want medio september hebben we voor Odilia een reis door Schotland gepland.
En natuurlijk moesten we e.e.a. ook uitleggen aan onze reiswezens en het autowezen. Lastige klus, wat weten zij van covid en epidemie of zelfs maar van grenzen? In elk geval hebben ze wel begrepen dat de geplande (de hun beloofde, zo ervaren zij het) reis voorlopig niet doorgaat. De auto stelt zich zeer treurig tevreden met de ritjes naar Reeuwijk; de reiswezens hebben een rijkelijk alternatief gekregen: in Reeuwijk treffen zij zo veel reiswezens van wandelaars en fietsers bij wie ze hun licht kunnen uitwisselen dat ze voor hun doen aangenaam drukke en nuttige dagen maken; geheel  tevreden dus!  

Ondertussen doen we geregeld met een aantal andere zich sterk betrokken voelende mensen een ritueel ter heling van de huidige situatie, waarvoor we iedereen die dit leest van harte uitnodigen het thuis met ons mee te doen: de hartverbinding

En we hopen dat jullie ondertussen je boodschap aan de natuurwezens dat er geen oorlog dreigt op diverse plaatsen kond hebt gedaan! Kun je trouwens nog steeds doen, want al zijn de schappen in de supermarkten weer gevuld, ze voelen de onrust en angst onder de mensen en het verstoorde dagelijkse leven nog heus wel!

Verder zijn we aardig bij met onze kroniek van onze dagelijkse omgang met natuurwezens, dus hierbij sluiten we het eerste kwartaal van 2020 bij:
kroniek 2020

En tot slot onze agenda, waarover we op dit moment geen enkele zekerheid hebben over wat er doorgang kan vinden, maar als je belangstelling hebt kun je dit ons onder voorbehoud laten weten:
Wandeling door Park Sonsbeek, Arnhem, met wichelroede leylijnen e.d. opsporen: 17 mei. Onder leiding van Inez van den Broek
Wandeling door Park Sonsbeek, Arnhem, kennismaken met natuurwezens: 23 mei
Wandeling langs de Wodanseiken bij Wolfheze ter kennismaking met de natuurwezens: 24 mei 
Klanken van de natuur leren weergeven (methode Marco Pogacnik) met Cis Peeters nabij Antwerpen: 14 juni
Kennismaking met de lichtwezens bij 6 hunebedden in Drenthe: 20 juni
3-Weekse reis door Armenië en Georgië, evt. 1 week extra Azerbeidjan: mei/juni 2021  

De regering zegt: blijf thuis! Ons devies: Geniet met gepaste voorzichtigheid!

hartelijke groet,


Ferry en Margrete
 
Nieuws brief maart

 

natuurlijkewezens
nieuwsbrief maart

Lieve mensen,

De natuurwezens zijn in paniek, ze verwachten binnenkort oorlog, wat ook in hun wereld veel schade zou opleveren. Waarom verwachten ze dit? Omdat ze zich herinneren dat een tijd geleden (zij kennen geen tijd!) mensen ook gingen hamsteren, en toen kwam er oorlog. Bovendien voelen ze dat veel mensen bezorgd / gespannen/ angstig zijn, en ze merken ook dat het dagelijkse leven ernstig verstoord is. Allemaal aanwijzingen…
Willen jullie mee helpen ze gerust te stellen? Hier volgt wat je kunt doen:
Thuis: spreek hardop, roep alle contactwezens aan bij je te komen, en de huisgeest, geef ze daarvoor even tijd, halve minuut, vertel ze dan dat er wel iets aan de hand is, nl. een zeer besmettelijke ziekte, soort griep, heerst en zal veel mensen ziek, en sommigen zelfs ernstig ziek maken; daarvoor zijn mensen angstig, en gaan ze hamsteren, want als ze ziek zijn kunnen ze geen boodschappen doen, en als er zieken in je buurt zijn moeten buurtgenoten 2 weken thuis blijven om besmetting te voorkomen, mogen ze niet de deur uit, dus ook geen boodschappen doen. Deze situatie kan wel een tijdje duren, maar er dreigen geen nieuwe oorlogen, absoluut niet. En willen jullie dit doorvertellen? Dank.
Buiten: dezelfde boodschap, maar waar? Liefst vlakbij supermarkten, daar hangen altijd veel natuurwezens rond. Ook ìn de supermarkt, en op alle plaatsen waar veel gewinkeld wordt. (Kies een stil moment, voel je je misschien wat vrijer bij.)

Heb je kennissen in het buitenland van wie je vermoedt dat ze hiervoor open staan, vraag ze dit ook te doen; eigenlijk geldt deze boodschap voor de hele wereld.

Dan even over onze eigen situatie, ons plan om eind maart tot in mei een reis langs de megalieten in Spanje te maken: dat gaat natuurlijk niet meer lukken, en ook Frankrijk niet. Maar gelukkig is de grens met Duitsland nog open, en zijn we nu naarstig aan het werk dit land voor te bereiden: Margrete voelt samen met Odilia in op internet, bij Megalithic Portal, in welke megalieten door ons bezocht kunnen worden, die zetten we op een lijst en tekenen ze in op de kaart om er een route van te maken. Megalieten liggen er van noord tot zuid, en van oost tot west, dus een flinke tocht, alleen voor ons wat minder warm dan in Spanje. Spanje komt dus later pas aan de beurt, want in het najaar gaan we via Engeland naar Schotland, waarvoor we ook al afspraken hebben gemaakt, en in  mei 2021 naar Armenië (gaan jullie mee?).

De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt aan onze website  www.natuurlijkewezens.nl: in 2014 hebben we Odilia ontdekt / leren kennen, zijn in 2015 begonnen met/voor haar samen te reizen, maar zijn pas in 2017 begonnen onze aantekeningen uit te werken voor de website; we hadden dus een flinke achterstand weg te werken! En het heuglijke nieuws is nu dat we helemaal bij zijn, met tekst en foto’s, alleen bij 2020 moeten nog wat foto’s geplaatst worden. Bij deze hier de doorlink voor 2019.

Onze komende activiteiten
 • 23 mei kennismaken met de natuurwezens in Park Sonsbeek, te gast bij de Antroposofische Vereniging afdeling Arnhem (aldaar aanmelden). 
 • 24 mei weer de natuurwezens ontmoeten bij de Wodanseiken in Wolfheze.
 • 20 Juni gaan we ’s middags kennis maken met de Lichtwezens bij 6 hunebedden in Drenthe, tussen Sleen en Emmen. Voor deze en 24 mei kun je je alvast opgeven bij ons.
We hebben geen vaste datum voor een weekend met natuurwezens, en ook bij hunebedden en bomkraters in Drenthe, maar als je belangstelling hebt, laat het ons weten, dan zoeken we een gezamenlijke datum. 

Op de Kraaybeekerhof is er weer een natuurwezendag: 6 september, als vervolg op het weekend daar vorig jaar zomer, ook open voor wie er toen niet bij waren (vrijwillige bijdrage). (info: rienvandenberg@hotmail.com)

22 – 24 Mei is er in Zeist een weekend met Bastiaan Baan en Tannis Helliwell (bekend van het boekje Een zomer met het kleine volkje); wij zelf nemen alleen op de vrijdagavond deel als toehoorder (15 euro), info: itevantil@gmail.com

Marco Pogacnik heeft een methode ontwikkeld waarbij je de klanken die vruchten, planten en bomen in zich dragen in je aura kunt opnemen en dan kunt weergeven. 14 juni gaan wij dit oefenen bij Cis Peeters, in België een bekende geomant (aarde-heler),  woonachtig nabij Antwerpen. Zijn er belangstellenden? Laat het ons weten.  


In mei/juni 2021 reizen we 3 weken door Armenië en Georgië, evt. aanvullend nog enkele dagen door Azerbeidjan, langs megalieten en gewone toeristische attracties; per minibus, max. 8 personen. (waarvan nu al 4 plaatsen bezet zijn). Prijs ca. 2300 euro all-inclusive (dus ook de retour vlucht). Overnachten veelal B&B, 3 nachten in tent. Belangstelling? Laat ’t ons weten!

Terugblik. 

In februari hebben we opstellingen gedaan en op heel bijzondere wijze de krachtige wisselwerking tussen bomen, stenen, planeten en organen mogen beleven:

Verslag van Nicolaas de Jong: Opstellingen van bomen en stenen in verband met hun plaats in de kosmos

 

hartelijke groet,

Ferry en Margete
 

Nieuwsbrief

natuurlijkewezens
nieuwsbrief februari


Lieve mensen,

De seizoenen lopen door elkaar, medio februari, en vele trekvolgels zijn nog niet vertrokken; maar narcissen bloeien al volop, en er vliegen al hommels. En tijdens de jaarwisseling zagen we in Bretagne wilde heide, paardenbloemen en hortensia in bloei. Gaat er nog een winter komen of zitten we eigenlijk al in het voorjaar? 
Dit speelt buiten, maar ook bij ons thuis lopen de seizoenen flink door elkaar: Margrete en ik zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het verslag, incl. foto’s en doorlinken, van onze winterreis in Bretagne (in de volgende nieuwsbrief) en ook hebben we de verslagen van onze voorjaarsreis door de Provence, Corsica en Sardinië nu met doorlinks klaar; en zijn we onze komende reizen aan het voorbereiden.
In april door Spanje en september/oktober naar Schotland, inclusief een bezoek aan de Christengemeenschap in Aberdeen waar we onze methode om via opstellingen in contact te komen met natuurwezens mogen introduceren (3 oktober).

Verder hebben we de nodige activiteiten voorbereid: 
 • 23 februari in Nieuw-Lekkerland doen we experimentele opstellingen over de verbanden tussen bomen, stenen, sterren en planeten, en aanverwante onderwerpen. Deelname 15 euro voor soep en thee, neem eigen lunch mee. 
 • 23 mei kennismaken met de natuurwezens in Park Sonsbeek, te gast bij de Antroposofische Vereniging afdeling Arnhem (aldaar aanmelden). 
 • 24 mei weer de natuurwezens ontmoeten bij de Wodanseiken in Wolfheze.
 • 20 Juni gaan we ’s middags kennis maken met de Lichtwezens bij 6 hunebedden in Drenthe, tussen Sleen en Emmen. 
We hebben nog geen vaste datum voor een weekend vol natuurwezens, ook bij hunebedden en bomkraters in Drenthe, maar als je belangstelling hebt, laat het ons weten, dan zoeken we een gezamenlijke datum. 

Op de Kraaybekerhof zijn er weer natuurwezendagen: 29 maart en 6 september, als vervolg op het weekend daar vorig jaar zomer, ook open voor wie er toen niet bij waren. (info: rienvandenberg@hotmail.com

22 – 24 Mei is er in Zeist een weekend met Bastiaan Baan en Tannis Helliwell (bekend van het boekje Een zomer met het kleine volkje); wij zelf nemen alleen op de vrijdagavond deel als toehoorder (15 euro), info: itevantil@gmail.com

In mei/juni 2021 reizen we 3 weken door Armenië en Georgië, evt. aanvullend nog enkele dagen door Azerbeidjan, langs megalieten en gewone toeristische attracties; per minibus, max. 8 personen. (waarvan nu al 4 plaatsen bezet zijn). Prijs ca. 2300 euro all-inclusive. Overnachten veelal B&B, 3 nachten in tent.
Ons wordt geregeld gevraagd of we ook groepsreizen langs de krachtplaatsen/megalieten organiseren. Daar zijn onze reizen niet geschikt voor. Ik wil je wijzen op Tineke Duys (www.ruimte-voor-ontwikkeling.nl) die binnenkort spirituele reizen langs krachtplaatsen in Sardinië organiseren.

Marco Pogacnik heeft een methode ontwikkeld waarbij je de klanken die vruchten, planten en bomen in zich dragen kunt weergeven. Cis Peeters, in België een bekende geomant (aarde-heler), is bereid hiervoor naar Nederland te komen voor een workshop. Zijn er belangstellenden? Laat het ons weten. Anders willen wij hiervoor bij hem langs gaan, nabij Antwerpen, voorlopige datum 14 juni. 

Beleefdheidshalve plaatsen we onszelf aan het einde: op 21 januari zijn Margrete en ik (eindelijk, volgens velen) getrouwd. We wilden het privé houden; we broeden nog op iets feestelijks als onze parterre-ruimte vrijkomt, maar de bewoners maken nog geen aanstalten. Wat het onverwachts toch wel bijzonder maakte is dat we daar een heel kleine opstelling deden en onze reiswezen met ons zijn mee-getrouwd: waarschijnlijk de enige officieel getrouwde reiswezens in de geschiedenis van de mensheid! Zie doorlink.

Gezien bovenstaand drukke programma hadden we voor een huwelijksreis geen ruimte, Bretagne hebben we dus maar onze pre-huwelijksreis genoemd. We hopen dat jullie genoeg interessants hebben kunnen vinden in onze nieuwsbrief en de reisverslagen. De volgende nieuwsbrief volgt eind maart. Wat ons betreft: tot dan! En als je iets in de natuur doet, als is het maar een wandeling, vergeet de natuurwezens niet te bedanken en beloon ze met wat lekkers: klein stukje chocola, iets zoets, liefst pure honing, paar druppeltjes rode wijn, of zing voor ze; en zeg er hardop bij dat het voor de natuurwezens is; ze zullen je er uitermate dankbaar voor zijn! 

Bij deze willen we iedereen bedanken die gereageerd heeft op ons oproepje met betrekking tot de steentje die we nodig hebben voor onze helingen bij de megalieten. Voorlopig kunnen we weer even voort.

hartelijke groet,

Ferry en Margete
 

Our mailing address is:  natuurlijkewezens@gmail.com

Wolfheze wandeling 24 november

Met een groep van 5 deelnemers vertrokken we van de parkeerplaats bij het Fletcher hotel, tijdens de wandeling was het behoorlijk fris, met een flets zonnetje.

Vlakbij de parkeerplaats hebben we contact gemaakt met de bosgeest en een oude Den. De wandeling  voerde  ons vervolgens door de Wolfhezer bossen, die een gelaagde geschiedenis kennen van hele oude bomen  Wodanseiken(400 – 600 jaar oud) , heide,  een verdwenen dorp (door de strijd met de Spanjaarden), sprengen, beken en grafheuvels

 
De deelnemers gingen voldaan en geïnspireerd weer naar huis.
 
Hieronder enkele verslagen van deelnemers  die hun ervaring met ons wilden delen..

Nieuwsbrief november

Lieve mensen,


 Zoals beloofd sturen we jullie hierbij de reisverslagen (vanaf het begin) mèt foto’s, maar wel in de vorm van een doorlink; deze doorlink komt van onze website
www.natuurlijkewezens.nl. 
Zo spoedig mogelijk wordt er meer aan toegevoegd, dus die ontvang je niet meer apart in je mailbox, gewoon tzt even deze doorlink aanklikken of de website openen; daar komen dan als laatste ook nog reisbrieven 8, 9 en 10, die je nog niet eerder hebt gezien.

We hopen dat onze reisverslagen jou hebben kunnen boeien, en willen degenen die er op gereageerd hebben bedanken; leuk onderweg in de zon zo af en toe reacties van “thuis in de regen” te ontvangen!

Maar belangrijker dan wij en onze reis vinden we Odilia en de Archai-lichtwezens, en de andere natuurwezens; fijn dat hiervoor belangstelling bestaat en draag deze kennis gerust uit, de geestelijke wereld kijkt verlangend uit naar contact met de aarde/mensenwereld.
Door middel van systemische opstellingen kan iedereen dit verwezenlijken, je hebt alleen jezelf nodig en een representant.

Wel is hier een waarschuwing op zijn plaats: Odilia is niet bereikbaar voor mensen, alleen voor ons maakt ze een uitzondering omdat wij voor haar doel werken. Als je Odilia zou opstellen krijg je wel degelijk een reactie, maar van een phantoomwezen, dat haar afschermt.

 Begin eenvoudig, en dichtbij huis, vraag b.v. contact met je huisgeest, je tuinwezen, de deva van jouw woonomgeving, je eigen reiswezen en je lichaamswezen. Veel plezier ermee en vertel het voort! 

 Verder willen we je nog wijzen op onze wandeling bij de Wodanseiken nabij Wolfheze op zondag 24 november, waar we de deelnemers met veel natuurwezens contact laten zoeken (bosgeest, beekwezen, wezens bij de grafheuvel en veel meer). Belangstelling? Meld je aan, kosten 30 euro. Meer info op de website.

 In mei/juni 2021 reizen we 3 weken door Armenië en Georgië, o.a. langs een tiental megalieten waar we met de lichtwezens contact willen maken. Nederlandse reisleiding, prijs ca. 2200 euro all in; evt. een week extra door Azerbeidjan. Zie ook www.armeniereizen

 En we overwegen wederom een weekend in Drenthe, kennismaken met natuurwezens en megalieten.

 Dank voor jullie belangstelling,

                                         Ferry en Margrete  

 

 grot boven  Via Cavadi San Rocco  in het gebied rondom Citta del tufo in  Sovana