5 mei helingsritueel Leurse bos

Wanneer:
5 mei 2017 @ 18:15 – 19:30
2017-05-05T18:15:00+02:00
2017-05-05T19:30:00+02:00
Waar:
Leursebos
verzamelen bij de slagbomen aan de hoofdingang dichtbij de van Balverenlaan 6
6615AH Leur.
Kosten:
Gratis

Al menig keer heb ik samen met mijn goede vriendin Ans van der Palen, genoten van de bijzondere sfeer in dit bos, tot dat ik onlangs van haar een verontrustend mailtje kreeg,  er heeft onlangs in het Leurse bos een onaangekondigde grootschalige bomenkap plaats gevonden.
Hierdoor is de sfeer die op sommige plaatsen al niet helemaal optimaal was door eerdere gebeurtenissen, nu nog verder afgenomen.
Het stemt mijn vriendin verdrietig als ze nu door het bos wandelt.
Het is haar wens om de magie in het Leurse bos weer terug te brengen en met elkaar kunnen we daar op 5 mei een mooie aanzet toe geven.

Een ieder die zich betrokken voelt is welkom, ervaring is niet vereist; we helen d.m.v. klank, dus neem evt. een instrument mee maar we hebben altijd wat extra bij ons, of gebruik je stem.
Voel je je betrokken maar kan je niet komen, op afstand mee doen is natuurlijk ook mogelijk, voor ons fijn als je dat met ons deelt, dan benoemen we je bij de heling.
We beginnen altijd met ons af te stemmen, en doen een korte opstelling om de helende krachten aan te roepen (en na afloop te bedanken).

Zie ook Agenda helingen of facebook event Ans van der Palen

Geef een reactie