Slot Zeist

Wanneer:
4 mei 2018 @ 10:00
2018-05-04T10:00:00+02:00
2018-05-04T10:15:00+02:00
Waar:
Slot Zeist
Zinzendorflaan
tussen Nassau Odijnlaan en Karpervijver. Als je de slottuin inrijdt zie je het slot voor je, sla je links af, daar zijn parkeerhavens en een bruggetje
met een bordje "begraafplaats"
Kosten:
Gratis
Contact:
Margrete & Ferry
0703501872

Hierbij willen we je uitnodigen voor deelname aan ​een vervolgheling voor Slot  Zeist​, waar we in oktober 2016 voor de eerste keer een heling​ uitvoerden.

​ Daarna zijn er al enkele vervolg helingen uitgevoerd, maar de duistere energie bij dit slot is zo sterk dat er nog steeds helingen gewenst zijn. Onze spirituele gids Odilia heeft dit zo aangegeven.
De eerste keer dat we daar waren konden we nauwelijks contact krijgen met de deva/landschapsengel van dit gebied, de keren daarna was er een kleine maar wel duidelijke vooruitgang te bespeuren. ​

Het  park en slot zien er mooi en verzorgd uit, maar ​wie goed invoelt kan de kracht van de donkere energie nog steeds waarnemen. Wat er zich in het verleden hier heeft afgespeeld weten we niet, maar duidelijk is dat er zeer duistere krachten bezig zijn geweest.

​We verzamelen op het grasveld voor de begraaf​plaats, en maken d.m.v.  opstellingen contact met onze gids, vragen wat voor nu gewenst is, en maken op dezelfde wijze contact met de Deva van Slot Zeist, en evt. verdere helende krachten.

Neem je trommel, ratel of ander muziekinstrument mee, niet te vergeten je stem!

Het is altijd ​een ​feest om dit te mogen doen, en ​daarom sluiten we af met een tractatie voor elkaar van thee en  wat lekkers.
Voor wie dat wil mee te nemen:

  • klankinstrumenten (wij hebben voorraad)
  • evt warme thee/koffie
  • evt regenkleding
  • lift gezocht of aangeboden

Hopen julllie daar te ontmoeten
Ferry van der Loos en Margrete Vijlbrief

Gratis, geen ervaring vereist, introducees welkom

.

Laat een reactie achter