Workshop Uelenspieghel

Wanneer:
22 maart 2019 @ 19:30 – 24 maart 2019 @ 16:00
2019-03-22T19:30:00+01:00
2019-03-24T16:00:00+01:00
Waar:
Uffelte
Winkelsteeg 5 – 7975 PV –
Kosten:
weekend 150 euro extra kosten voor de overnachting is 30 euro per nacht cursusgeld overmaken op: NL14ingb0002176351 tnv F.v.d.Loos
Contact:
Margrete Vijlbrief en Ferry van der Loos

– Kennismaken met natuurwezens – Kabouter

Als deelnemer ga je leren hoe je op eenvoudige wijze in contact kunt komen met natuurwezens.

Door gebruik te maken van Systemische opstellingen (familie-opstellingen, ontwikkeld door Bert Hellinger) kun je heel eenvoudig in gesprek komen met allerlei soorten natuurwezens – zonder dat het nodig is ze te kunnen zien.

Natuurwezens leven in de (voor de meesten van ons) onzichtbare etherwereld, maar wanneer je je bedenkt dat wij mensen (als je je energielichaam meetelt) voor maar 1% uit fysieke materie bestaan, en voor 99% uit etherkrachten, kun je je voorstellen dat contact maken op andere manieren zeker mogelijk is… Natuurwezens leven niet allemaal in de natuur! Er zijn ook natuurwezens in je eigen huis, zoals je “huisgeest”; maar er zijn ook speelwezens, opruimwezens en steenwezens in je huis te vinden. En, nog dichterbij: in jezelf draag je je eigen levensengel en lichaamswezen!

Op vrijdagavond doen we enkele oefeningen om je te laten ervaren hoe opstellingen werken en hoe het voelt om als representant in een opstelling te staan. Daarna doen we opstellingen aan de hand van door de deelnemers ingebrachte vragen. Een vraag laten opstellen kost 50 euro; voor wie het hele weekend deelneemt is dat 20 euro. Wie al ruime ervaring heeft met familieopstellingen kan ervoor kiezen pas zaterdagochtend aan te sluiten (graag om half 10 aanwezig zijn) . Op zaterdag is het dan een klein stapje om ook als representant te staan voor een natuurwezen!

We gaan zeker ook naar buiten – in de buurt zijn grafheuvels en hunebedden waar we contact mee zullen maken. Op het terrein zelf kunnen we kennis maken met boomfaunen, plantwezens, waternimfen, en onderzoeken we of we de deva (landschapsengel) van Uffelte kunnen treffen. De 2e dag zullen we ook een gezamenlijke natuurheling uitvoeren op een plaats die etherisch beschadigd is.

Info en aanmelding: via deze website (contact formulier) eventuele vragen kun je daar stellen of tel. 070-3501872.

Bijdrage voor de workshop is 170 euro p.p.; voor overnachting wordt 30 euro per nacht gerekend (exclusief lakens).
De prijs is inclusief koffie, thee en soep (bij de lunch).
Alle maaltijden zijn zelfverzorgend, wel een gezamenlijke potluck op zaterdag (graag wat meenemen om te delen); we hebben de beschikking over een keuken.

Meenemen: 3 kiezelsteentjes uit eigen tuin of nabije omgeving van je huis. Warme (regen) kleding en goede schoenen; eigen maaltijden en een maaltijd voor de Potluck.

Kom je met het Openbaar Vervoer:
* trein naar Meppel en vanaf het station bus 20 Qbuzz (richting Smilde/Assen) naar Uffelte
* uitstappen 1 halte na wegrestaurant Frederikshaven, de halte ” Weg Achter de Es”
* loop vanaf het kanaal de Weg Achter de Es in
* na ca. 500 meter neemt u een brede zandweg naar rechts, dit is de Winkelsteeg
* na 200 meter op de zandweg ligt rechts De Uelenspieghel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *