Zendmast: helings( bezielings)ritueel in Driebergen

Wanneer:
5 juni 2021 @ 10:00 – 11:00
2021-06-05T10:00:00+02:00
2021-06-05T11:00:00+02:00
Waar:
Driebergen
Kosten:
10.00
Contact:
Inge van Keulen
0343 785562
In samenspraak met ons, organiseert Inge van Keulen dit ritueel:
.
Beste mensen,
.
Al enige jaren maak ik mij zorgen over de toename van geplaatste zendmasten en hun werking. Een tijdje terug was ik deelgenoot van een zogeheten ‘zendmastheling’ in Den Haag. Dit is een werkwijze ontworpen door Thomas Mayer. Het uitgangspunt is dat alles een bewustzijn heeft, niet alleen wij of de natuurlijke elementen, maar ook de technische creaties die we als mensen in de wereld zetten. En met dat bewustzijn kun je communiceren.
.
Dit werd geleid door Ferry van der Loos en Margrete Vijlbrief uit Den Haag. Zij zijn landschapshelers (www.natuurlijkewezens.nl). Zij werken door heel Europa om megalieten (oude krachtplaatsen zoals hunebedden en steencirkels) te herverbinden met lichtkrachten nu de mensen dit niet meer onderhouden. Ook herstellen ze blokkades die in het landschap opgeslagen zijn.
.
Voor mij was de ‘zendmastheling/bezieling’ een ontroerende en vreugdevolle ervaring. Het maakte dat ik daarna voelde dat ik verantwoordelijkheid kan nemen voor wat in mijn omgeving is, en dat ik meer dankbaar omga met de apparaten om mij heen.
Ik heb Ferry en Margrete gevraagd om in Driebergen ook een zendmastheling te leiden. De teksten van dit ritueel zijn beschikbaar, je kunt het dus ook bijwonen om het te leren en zelf uit te voeren in je omgeving.
.
Als je dit wilt meemaken, kun je je bij mij aanmelden. Dan krijg je een beschrijving waar je je fiets of auto neer kunt zetten en we elkaar ontmoeten. Ferry en Margrete komen er voor uit Den Haag en vragen daarom 10 euro per persoon voor deelname.
Je kunt een paar stenen meenemen als je komt, hoeft geen grote of edelsteen te zijn, een paar kiezelstenen zijn ook goed. Zij leggen dan wel uit waarvoor.
.
Ik stuur je deze uitnodiging omdat ik inschat dat dit jou interesseert. Als dat niet zo is, het is eenmalig, dan doe je de mail weg (je staat niet op een lijst).
Ik hoor graag van jullie!
.
Hartelijke groet,
Inge van Keulen
0343 785562