Agenda heling-en

HELINGEN:

2021:

– elke dinsdagochtend een helingsritueel m.b.t. Covid 19, meer info, neem contact met ons op

zaterdag 30 helingsritueel Allerzielen

donderdag 8 juli helingsritueel omgeving IJmuiden & Velsen

zaterdag 5 juni  een Zendmast: helings(bezielings)ritueel in Driebergen van 10.00uur tot ca. 11.00 uur

zondag 21 maart een Zendmast: helings(bezielings)ritueel in Den Haag van 10.00uur tot ca. 11.00 uur

zondag 17 januari  “Heling-workshop zendmast Haarlem” van 14.00 uur tot ca. 15.00uur

2020:
– elke dinsdagochtend
een helingsritueel m.b.t. Covid 19, meer info, neem contact met ons op

Op maandagochtend 2 november Allerzielen

2019:

Op zaterdag 22 september om 14.00. Klankbijeenkomst: Klinken vanuit samen-zijn met natuurwezens

Op woensdagochtend 19 juni om 10.00 uur helingsritueel voor de Notre Dame. 

2018:

Op zaterdagochtend  23 juni heling in Dwingeloo, Drenthe voor de etherwezens rondom de lelieen.

Op vrijdagochtend 4 mei een heling bij slot Zeist, let op dit is een gewijzigde datum !!!

Op vrijdagochtend 23 maart bevestigingsheling voor de Schelde

Op vrijdagmiddag 19 januari Heling Russisch-ereveld in Leusden

Op 1 en 3 november heling rondom Allerzielen

Bijen in de Nutstuin Den Haag

Op 28 oktober 2016 hebben wij met een groepje mensen in de Ommuurde tuin bij Wageningen een heling verricht voor de bijen.

Dit ritueel willen wij op verzoek van Odillia in de Nutstuin op 22 mei nog een keer ondersteunen.
Want met de bijen gaat het nog steeds niet goed, er sterven nog steeds veel bijen aan slecht, gebrekkig voedsel, ziektes (virussen, varroamijt) en bestrijdingsmiddelen.

De Nutstuin, een bijzonder plek die  in het hartje van Den Haag ligt, het is een volledig biologische stadstuin met fruit- en notenbomen en buurtbewoners verzorgen een kleine moestuin op het complex.
De tuin is duurzaam aangelegd en er is gebruik gemaakt van inheemse planten en bomen, ook staan er bijenkasten.

Een mooi plek voor een helingsritueel !!

Een ieder die zich betrokken voelt is welkom, ervaring is niet vereist; we helen d.m.v klank, dus neemt evt.een instrument mee, maar we hebben altijd wat extra bij ons, of gebruik je stem.
We beginnen altijd met afstemmen en doen een korte opstelling om de helende krachten aan te roepen (en na afloop te bedanken).

Gemiddeld zijn we alles bij elkaar zo’n twee uur bezig.

Wil je op afstand mee doen, laat het ons weten dan nemen we dit mee in onze heling.

Je kunt met ons contact op nemen of je al aan melden via ons contactformulier, meer inf  Heling voor de bijen op 22 mei

Dit ritueel willen wij herhalen op donderdag 10 augustus 16.00, wij zullen dan verzamelen in Ede.

Vrijdagavond 5 Mei,nabij Wijchen in het Leurse bos een helingsritueel.
Al menig keer heb ik samen met mijn goede vriendin Ans van der Palen, genoten van de bijzondere sfeer in dit bos, tot dat ik onlangs van haar een verontrustend mailtje kreeg,  er heeft onlangs in het Leurse bos een onaangekondigde grootschalige bomenkap plaats gevonden.
Hierdoor is de sfeer die op sommige plaatsen al niet helemaal optimaal was door eerdere gebeurtenissen, nu nog verder afgenomen.
Het stemt mijn vriendin verdrietig als ze nu door het bos wandelt.
Het is haar wens om de magie in het Leurse bos weer terug te brengen en met elkaar kunnen we daar op 5 mei een mooie aanzet toe geven.

Een ieder die zich betrokken voelt is welkom, ervaring is niet vereist; we helen d.m.v. klank, dus neem evt. een instrument mee maar we hebben altijd wat extra bij ons, of gebruik je stem.
Voel je je betrokken maar kan je niet komen, op afstand mee doen is natuurlijk ook mogelijk, voor ons fijn als je dat met ons deelt, dan benoemen we je bij de heling.
We beginnen altijd met ons af te stemmen, en doen een korte opstelling om de helende krachten aan te roepen (en na afloop te bedanken).

meer info 5 mei helingsritueel Leurse bos

facebook event Ans van der Palen

Mooi verslag geschreven door Ans van der Palen na afloop van de heling van het Leursebos

terug naar boven

Zaterdag 1 april

komen we bij elkaar in park Ockenburg, Monsterseweg in Den Haag (verzamelen om 10 uur op de parkeerplaats), voor een bekrachtiging van 2 eerdere helingen , t.w. de panden waar in W.O.2 de sicherheitspolizei huiste en daar verdachten (meestal verzetsmensen) verhoorde tot ze bekenden of stierven, in Den Haag was dat Huize Windekind, Nieuwe Parklaan 76,  en in Utrecht het pand Maliebaan 74. (meer info + foto)

(Goede) vrijdag 14 april
willen we een heling doen in Utrecht, Herculusplein, (bij het BP tankstation zijn 2 gratis parkeerplaatsen) op het terrein achter stadion Galgenwaard, westkant, voorbij het sportcentrum, bij het ophaalbruggetje in het fietspad.

Onze begeleidende deva Odilia heeft ons laten weten dat de toestand daar zeer zorgelijk is. Normaal gesproken wordt ieder gebied  “beheerd” door een plaatselijke deva (landschapsengel), die dan zorg draagt voor alle natuurwezens in haar gebied.

Odilia kon in eerste instantie geen enkel contact met deze deva krijgen.

Wij zijn hier onlangs polshoogte gaan nemen, waardoor Odilia toen wat gerichter kon invoelen. Haar stellige indruk is , is dat de deva ergens onder de grond zit vastgeketend. Dit zou gedaan kunnen zijn door de kerk, of ander occult genootschap, omdat zij zich tegengewerkt voelden in hun plannen naar macht.

Dit staat los van het galgenveld dat hier later is gekomen; Odilia heeft vanuit de daar aanwezige wezens vernomen dat deze plek – etherisch beleefd – totaal ongeschikt was voor een galgenveld; als de deva had kunnen ingrijpen was dit galgenveld daar nooit gekomen, de daar aanwezige natuurwezens waren veel te gevoelig voor zoiets.

Ik heb representant gestaan voor de woordvoerder van het gebied – deze voelde tot mijn verbazing geheel niet ontdaan: “ach, ze deden het er al zo lang mee” en waren zich nauwelijks bewust van de ernst van de situatie.

Dat is overigens na dit contact wel veranderd !

We mogen veronderstellen dat de komende keer er weer meer bewustzijn zal zijn !

Een ieder die zich betrokken voelt is welkom, ervaring is niet vereist; we helen d.m.v. klank, dus neem evt. een instrument mee, maar we hebben altijd wat extra bij ons, of gebruik je stem.

We beginnen altijd met ons af te stemmen, en doen een korte opstelling om de helende krachten aan te roepen (en na afloop om ze te bedanken).

Gemiddeld zijn we alles bij elkaar zo’n 2 uur bezig.

terug naar boven

Kamp Amersfoort : (terugblik)

Onlangs hebben we een helingsritueel gedaan vanuit Ockenburg, Den Haag t.b.v. Kamp Amersfoort. Odilia vroeg ons ons te concentreren op het terrein als geheel, dus vanaf de fusilladeplaats t/m achter het benzinestation.

Het oorspronkelijk kamp is veel groter dan het gebied dat nu het herdenkingskamp is. Het strekte zich uit tot voorbij de snelweg A 28 , die dus dwars op het oorspronkelijke kamp ligt, net zoals de kantoorgebouwen, en het Texaco benzinestation langs de N 227

Na afloop vroeg ze of het mogelijk was deze verbinding ook met enkele stenen ter plaatse te bekrachtigen.

Margrete, Birgit en ik hebben dit vorige week gedaan.

2 Maanden geleden hebben we vanaf het strand in Ter Heijde (vlakbij Monster) een herdenking gehouden voor de slachtoffers van de Cap Arcona in 1945

Later in het jaar zullen wij nogmaals Kamp Neuengamme (vlakbij Hamburg) bezoeken;  er is daar nog ongelooflijk veel heling nodig.

Experimentele opstellingen over sterrenbeelden en astrologische onderwerpen : Rotterdam 8 april (bijdrage 7,50)

terug naar boven