Baden Würt-tem-berg

Baden Württemberg 
Fürstengrab-hügel Hochdorf , (Stuttgart)
Menhir op een “grafheuvel”.
Zgn. Keltisch, maar in wezen neolithisch.
“Ik had het begrepen, wel vreemd zo ineens, maar wil graag”.   

 
Grosse Scheuer


Grosse Scheuer
Heubach (Schwäbische Gmünd) Twee grotten, één met vleermuizen. Er loopt een paadje maar blijft een aardige klim omhoog. “Ik heb het al vernomen (ja, koud kunstje voor de reiswezens om ons hier vóór te zijn), ’t is groot nieuws, wil graag!   
 
 

Hohe Finsteres Loch
, Heubach (Schwäbische Gmünd)Ondoenlijk om nabij te komen. Contactwezen: “Vraag van onze Lichtwezens, kunnen wij ook verbonden worden?” Ja hoor, als jij nu terug gaat naar jouw Lichtwezen volgt ze jou en kunen ze zich met elkaar verbinden zoals ze dat vroeger ook deden. “Dan ga ik gauw! Daar wil ik bij zijn. Oh, ze (reiswezens)zeggen dat ik jullie nog moet bedanken, dag! “
 
Brillenhöhle
Brillenhöhle,

Brillenhöhle
, Blaubeuren, Ulm.
Mooie rotspartijen.
Het Contactwezen is niet erg spraakzaam, maar geeft wel aan het begrepen te hebben, zal het doorgeven.
Een steen voor Odilia leggen we onder aan de berg.   

 

Hohle Fels Schelklinken
 
 
 
Hohle Fels Schelklinken  (Ulm).
Mooie hoge rotsflank met afgesloten grot.
We krijgen contact met een van de Lichtwezens, zeer tevreden met hun plek, en heel blij met de wederkomst van het Grote Lichtwezen.  

 
 

 
Werbach Grabhügelfeld
Werbach Grabhügelfeld-Würzburg. Naast de ruime parkeerplaats van een begraafplaats. (het zomerse weer is aan het omslaan, het miezert).
Vreemd zo ineens, maar we zijn er wel blij mee, heel verheugend nieuws!”  Van de afvalhoop hebben we een flink aantal bloemenplantjes meegenomen, leuk voor in onze tuin.   

 
Heidensäule , Marksau
Schatthausen, Wiesloch. Zelfs als je ongeveer weet waar hij moet staan is hij heel lastig te onderkennen tussen de bomen op een helling achter de boerderij: een echt ronde zuil. Het steenwezen heeft onze reiswezens verteld dat de zuil vroeger langer was. Op het erf van een boerderij, met een geïnteresseerde boer die vertelde dat er jaarlijks zo’n vijf bezoekers langs komen. Had geen idee hoe oud, Keltisch? ( dus na Christus). Keek er van op toen we zeiden zo’n twee a drie duizend jaar voor Christus, neolithisch! 
Contactwezen: “We zijn hier samen en hebben het goed. maar niets te doen. Dit contact vinden we daarom wel leuk. Begrijp ik het goed, het Grote Lichtwezen terug? Dan gaan we ‘m wakker maken, en ook nog een nieuwe taak? Helemaal een goede reden! En zal hij leuk vinden.”   
 
 
Hohle Fels Schelklinken