Augustus 2018

Beste mensen,

Nog even op de valreep voordat wij begin september weer op reis gaan, dit maal langs de hunebedden in Griekenland en Bulgarije, waarbij we tevens het verlovingsfeest bijwonen van Ferry zijn petekind in Hasturkas, Albanië. In Albanië is weinig cultuur te vinden, en helemaal geen megalieten. Weer thuis na medio october.

Agenda :

  • natuurbelevings wandeling nabij Wolfheze op vrijdag 31 augustus. Bovendien hebben we de wandeling wat ingekort. Wij schatten dat het nu 8 km is, d.w.z. 2 uur lopen, maar wel zo’n 4 uur waarnemingen doen d.m.v. opstellingen. De waarnemingen doen we grotendeels zittend, wil je mee doen meld je dan aan via de website.
  • vanwege de vele enthousiaste reacties die we kregen op ons weekend “kennismaken metnatuurwezens”  in Uffelte, gaan we deze herhalen en wel op  22 – 24 maart. (vrijdagavond t/m zondag) 2019
  • Planten, bloemen en vruchten laten klinken !! Het lied van de schepping, klanken van de natuur die het ganse scheppings gebeuren doorsrtomen, naar een oorspronkelijk idee van Marco Pogacnik, verder uitgewerkt door Cis Peeters. Het is op basis van de vier natuurelementen die we in de natuurrijken in allerlei combinaties terugvinden, dus ook in het menselijk lichaam. In het bijzondere mensenbeeld,benen gespreid op de grond en de armen opwaarts gespreid naar de sterrenwereld, hebben we voeling met de vier vrouwelijke, spontaan werkzame elementenchakra’s. Vanuit deze chakra’s komen we in verbinding met het Lied van de schepping  (qua datum denken wij pas aan voorjaar 2019, bijdrage 40 euro hele dag 10 – 16.00 uur).

Nu ook op de website te lezen:

Wij wensen een ieder een mooie nazomer,

Ferry  & Margrete