Brüssow – Löcknitz

DEELSTAAT BERLIJN – BRANDENBURG
 
 
Neuenfeld Dolmen. In overrijp koolzaadveld, wij zijn er doorheen getrokken. Lichtwezen via Margrete die gelijk verschrikt even van mij wegstapt. Lichtwezen: ik schrok ervan, kwam zo onverwacht; ik kan wel dichterbij komen hoor. Ik: Heb je het licht gezien? Daar ben ik van geschrokken, dat kan toch niet? Het Grote Lichtwezen! Ja toch? Wat geweldig!!
 
Bruessow Hammelstall Dolmen
Bruessow Hammelstall Steinkiste  &
Brüssow Hammelstall Dolmen.
Staat op een steen vanaf de weg aangegeven. Niet rechts het bos in zoals de gps aangeeft maar doorrijden tot borden en slagboom.
Kort stukje lopen, liggen 86m van elkaar en duidelijk zichtbaar, .
De eerste is zeer verstoord. Bij de tweede is er een Lichtwezen. Als ik contact zoek en vraag of hij er is: Ik ben er altijd!
 
Slawische Hüegelgraben Löcknitz. Langs de weg (L80?) loopt een heel lange betonnen muur, niet de ingang pal naast de muur maar de volgende, bos inrijden, er liggen verspreid vooral rechts heel wat grafheuvels (met muggen). Lichtwezen: ik ben er, en wil graag verbinding.
 
Hier haperde de startmotor van onze auto, zijn we weggesleept naar een garage en op 3 augustus kregen wij een vervangende huurauto bezorgd waarmee we de reis door Polen hebben gedaan. 

 
 
bankje in Löknitz