Duits-land -Beieren

Op weg naar Oostenrijk besluiten we 2 locaties nabij München aan te doen; deze liggen ver van andere locaties in Duitsland:

De eerste in Egmating, zo’n 100 km ten oosten van München, ligt ergens in het bos, maar de coördinaten zijn niet precies, we vinden ‘m niet. Navraag in het dorp levert de juiste aanwijzingen op, hij ligt op een kruising van bospaden (waar je eigenlijk met de auto niet mag komen) vanaf de parkeerplaats aan de Lindacherstrasse het linkerpad met op een boom een bordje XVIII 1C Schulzschlag en roze pijl, mogelijk de Bernriederweg. Ligt enigszins verdiept en achter struiken en bomen, er staat wel een bankje bij. Een grote gespleten zwerfsteen (Findling), bijnaam Ufo-steen. Het Lichtwezen is zeer helder, blij en open: Ik ben geheel verbijsterd,bestaat dit nog? Die wezens die bij jullie horen, die zeiden het al maar ik durfde ze niet te geloven. Blijft graag nog een tijdje met ons in contact, maar als we ‘m vertellen dat ie nu contact kan krijgen met het Grote Lichtwezen geeft hij hier de voorkeur aan; vertelt nog wel dat hij weet heeft van nog andere verscholen Lichtwezens in de omgeving.  

De reiswezens vertellen nog: Hij heeft een heel groot en sterk licht, eerst reageerde hij niet, toen hebben we ‘m ’n beetje geduwd, hij wist niet eens dat wij reiswezens zijn.

 

Daarna richting Innsbrück, Dengelstein bij Kempten, bij de dorpjes Betzigau en Dürach, een knots van een rots, wel 5 meter hoog, die uitnodigt om beklommen te worden, want zouden er bovenop graven in de rots gehouwen zijn? Onze reiswezens waren al gaan kijken: geen graven, dus geen klim nodig. Vroeger door de Germanen gebruikt als plaats van rechtspraak. We kregen wel helder contact met het Lichtwezen. Wij besluiten vanwege muggen verderop op een veld te gaan overnachten.
In de avond voelt Margrete “iets”. Een heel verlegen wezen, vertelt voor het bos te zorgen, en ook een stuk van het veld, samen met vele anderen, praat voor het eerst met mensen, weet nog niet of ze het leuk vindt, is met de reiswezens meegekomen, die hadden haar verteld dat dit kon, beetje bang dat wij haar zouden vasthouden, maar we beloofden haar zo meteen los te laten, we hadden nog één vraag: is ze tevreden met het bos? Ja, maar alleen halen ze te veel bomen weg. Dag.