Hessen

HESSEN – omgeving Frankfurt – Giessen 

Butzbach Menhir Omgeving Frankfurt Pal aan een drukke verkeersweg, met aan de andere kant de parkeerplaats van Lidl. Odilia biedt hem afscherming voor het verkeerslawaai. Wij mogen alleen de hartverbinding doen.
 
Grauer Stein Oberkleen, Opferstein, Götzenstein – Giessen.
Een omgevallen menhir. Is enigszins verplaatst. Wij aarzelen, zou het Lichtwezen er dan nog wel zijn? “Ja hoor, ik ben er heus wel, ik ben niet weg, en zover is mijn eigen plek niet, ik heb nog wel verbinding ermee. Het Grote Lichtwezen terug? Dat overvalt me. Eigenlijk voel ik me ontdaan, daar heb ik tijd voor nodig. Ik hoor (reiswezens!) dat jullie hier blijven eten, dat komt dan mooi uit.
Menhir Ober Mörlen
 
 
Menhir Ober MörlenGiessen. Op het info-bord staat dat de steen verplaatst is, een paar honderd meter. Zou er dan nog wel een Lichtwezen zijn? Er meldt zich een contactwezen (reiswezens!), een goed teken. Ook Odilia meldt zich: Het Lichtwezen is er nog wel, op zijn oorspronkelijke plaats, bij een steen onder de grond. De deva weet de plek, dan maak ik daar zelf wel verbinding. Leg hier maar een steentje neer. 
Kräppelstein-menhir
Kräppelstein-menhir
 
 
 Kräppelstein-menhir
( omg. Frankfurt.
Menhir, dichtbij weg en drukke inrit van een parkeerplaats. Alleen hartverbinding. Odilia zal ‘m afscherming bieden.

 
 
 
 


 
Langenstein in Langenstein-menhir
Langenstein in Langenstein-menhir – Kirchhain. Staat in/tegen de muur van de kerktuin, ervóór een kleine parkeerplaats met wandelpad. Rustige plek. “Dat is zeer verheugend nieuws! Ik ben wel verrast hoor, maar aangenaam verrast.” 
 


 


Wellen Menhir
, nabij Kassel. Staat in de achtertuin van een woon/vakantiehuis, Oberstrasse 8, van af de weg niet te zien. foto genomen vanuit de tuin van de buren (die er ook niet zijn), waar het hek zich eenvoudig liet openen.
Contact via een contactwezen, die zou e.e.a. doorgeven (deed ie met plezier) 

 
 
Menhir Ober Mörlen
 
 
 
 
 
 
 
Grauer Stein Oberkleen, Opferstein, Götzenstein