Hune-bedden-tocht op 23 juni 2018

Het moge bekend zijn (al onze reisverslagen) dat wij veel doen met hunebedden en hun kosmische lichtwezens. Het zijn nl. die lichtwezens die het tot krachtplaats maken; zonder lichtwezen heeft een hunebed geen energie, uitstraling, en d.m.v. opstellingen komen wij in contact met die lichtwezens.

Maar wij vinden het ook leuk om anderen met onze methode vertrouwd te maken en daarom organiseerden wij op 23 juni een tocht langs enkele specifieke hunebedden, 2 “gewone”, hoewel de ene heel compleet en de ander zwaar beschadigd, langs het enige langgraf in Nederland, één uiterlijk gaaf maar zonder lichtwezen en met een pijnlijke geschiedenis, en een bezielde zwerfkei. Er waren 4 deelnemers, voor wie deze manier van hunebedden beleven geheel nieuw was, maar deze manier van beleven zeer aansprak en ook in praktijk wisten te brengen.
Hier een reactie van Barbara die haar beleving bij de hunebedden met ons wilde delen. Ook nog een mooie reactie van Waltraud die representant stond voor de “Dikke Stien”.  Tot slot nog een mooi en uitgebreid verslag van Ingrid.
het lekkers (wijn en zoetigheid) op een mooi stukje schors neergelgd bij de Papeloze kerk