Lezingen

lezingen

Wij beginnen met te vertellen hoe wij er toe zijn gekomen met natuurwezens te werken, wat we daarbij zoal ontdekt en ervaren hebben, over de kennismaking met onze spirituele “natuurwezengids” Odilia, en beantwoorden graag de vragen die over dit onderwerp leven bij jullie.

Dan stappen we over op wat voorbeelden van werken met familie- en natuur- opstellingen, om daarna met een voorbeeld te demonstreren hoe je met natuurwezens kunt opstellen. Dit is nl. de methode waarmee wij werken om natuurwezens te kunnen voelen en met ze te kunnen communiceren.

Daarna nodigen we de aanwezigen uit in groepjes van 3 of 4 met elkaar te gaan experimenteren, en zullen ingaan op jullie daarbij opgedane ervaringen. Leuk om te horen als het geslaagd is, maar we geven natuurlijk ook aandacht aan de opstellingen waar het niet helemaal is geslaagd. Die zijn, zo hebben wij zelf ontdekt ,soms leerzamer.
Ervaring met systemisch werken (familie-opstellingen) is niet noodzakelijk, maar is wel een pré. (je kunt ook googlen op : bert hellinger, de grondlegger

terug naar boven