Natuur-heling

Natuurhelingen

Onze natuurhelingen staan open voor iedereen die belangstellend is, met of zonder ervaring, en zijn altijd gratis.

Wij werken op plaatsen in heel Nederland en België die energetisch verstoord zijn. Dat kunnen oude slagvelden zijn, of waar op andere wijze geweld is gepleegd : een oud galgenveld, de plaats van een concentratiekamp uit WO2; ergens waar een ongezonde straling voelbaar is (militair geheim), ergens waar de natuur door ingrijpende bouwwerkzaamheden verstoord is.

Voorbeelden waar we zijn geweest zijn : Grebbelinie, de slag om de Schelde (de grootste slag uit WO2), gebouwen waar de Sicherheitspolizei verzetsmensen martelde; rondom de haven van Scheveningen, welk gebied in hoog tempo totaal wordt volgebouwd; Slot Zeist (ernstig verstoorde energie, nog heel wat helingen nodig !); gestrande potvissen die als dolende zielen op land kwamen; Schokland; bij hunebedden en grafheuvels, Markermeer.

Onze werkwijze is een combinatie van opstellingswerk en sjamanisme. Door representanten te kiezen voor de plaatselijke deva en de betrokken natuurwezens, en onze eigen gids Odilia verkrijgen we informatie wat er ter plaatse leeft/ verstoord is en aan welk soort heling behoefte is.
Meestal is dat dmv klank : dat kan stem zijn, maar vaak ook sjamanentrommel of andere instrumenten. Klank geeft nl. trilling in de ethersfeer en door die trilling kunnen de natuurwezens hun werk doen, samen met onze geconcentreerde intentie. Het gaat hierbij natuurlijk niet om muzikaliteit, maar om onze intentie tot heling en ondersteuning over te brengen.

De tijdsduur varieert, maar een half uur volstaat meestal. (de voorbereiding, het opstellen, het “klinken” en aan het einde gezamenlijk afronden vraagt in totaal zo’n anderhalf tot 2 uur).
De rituelen vinden bijna altijd buiten plaats, houd dus rekening met de weersomstandigheden.
Wie belangstelling heeft kan zich aanmelden voor onze mailinglijst.

terug naar boven