Odilia

Odilia

Wij leerden Odilia kennen tijdens onze reis met een groep natuurhelers in augustus 2014 .
We waren eerder al naar Rennes-le-Chateau en Mont Segur geweest, en werkten daarna een hele dag samen aan een energetische heling op de Odiliënberg in de Elzas.
Margrete had die dag enkele natuurwezens merkwaardige buitelingen zien maken, en vroeg zich af waarom dat was.

Ik stelde voor dat zij als representant voor de spirit van de berg zou gaan staan en kijken of we antwoorden konden krijgen.

Wie schetst onze verbazing dat we niet alleen uitgebreide antwoorden kregen, maar zelfs een voorstel tot samenwerken in natuurhelingen. Met een berg ???  Mijn vraag was dus ook : met wie/wat hebben nu eigenlijk van doen ?

Het bleek een deva, een hooggeplaatste engel te zijn, (wie vertrouwd is met de 9 hiëarchieën: een Troon) die haar ankerpunt op aarde op deze berg had /heeft en wier werkgebied gaat over de lichtwezens bij de megalieten in heel Europa, en de ontwikkeling van een nieuwe cultuur van het hart onder de mensen. .

Niet alleen de natuurwezens in wat wij “natuur” noemen, maar ook in de stad, in huizen en ook in ons eigen lichaam.
Zo bleek zij ons dus ook heel wat leef- en gezondheids-adviezen te kunnen geven !
Haar verzoek aan ons was om enkele stenen van de Odiliënberg mee te nemen naar enkele voor-christelijke cultische plaatsen die wij op onze reizen zouden aandoen. Later kwam daar nog de vraag bij of we ook van die plaatsen stenen wilden terugbrengen naar de Odiliënberg, en nog wat later naar en van vele andere krachtplaatsen om haar daar weer mee in verbinding te stellen. .

Van lieverlee groeide de relatie, we merkten dat we te allen tijde een beroep op haar konden doen (lichtwezens slapen nooit), zowel voor helingen die we op diverse plaatsen op haar verzoek deden, (we ontdekten zelf ook steeds meer plaatsen die energetische heling behoefden), maar ook op allerlei ander gebied, soms zelfs ook voor mensen in onze omgeving, en voor onszelf.

In wezen is ze op ieder moment met ons verbonden, wat eerst wel even wennen was voor ons, maar ook een hele intieme band geeft in onze samenwerking in het belang van de heling van de aarde.

Is Odilia mannelijk of vrouwelijk ? Androgien zou een beter passend begrip zijn. Lichtwezens zijn niet geslachtelijk, en omdat wij vnl. met haar verzorgende kant te maken hebben, voelt ze voor ons als vrouwelijk.

En spreek ik haar aan met U of jij ? U zou natuurlijk voor de hand liggend zijn vanwege de benodigde eerbied naar een alom aanwezig , alwetend (op haar terrein) lichtwezen.

Echter, zij zelf benadrukt steeds weer dat er in de lichtwereld geen onderscheid wordt gemaakt in rangen en standen, iedereen werkt met iedereen samen, en zo ervaren wij haar ook in onze samenwerking als zeer nabij en volkomen gelijkwaardig : de lichtwezens hebben ons mensen nodig voor bepaalde handelingen op aarde, en wij hun voor spirituele (bege)leiding. Ik heb daarom gekozen voor tutoyeren.

We voeren regelmatig gesprekken met Odilia, deze kun je terug vinden bij Kroniek .

Ook hebben we op een  uitnodiging van Odilia haar ster in de kosmos opgezocht (wel even naar beneden scrollen).