Omge-ving Wismar ver-volg

 
 
 
Onverwachts zien we langs de weg een GrossSteingrab aangegeven, dus niet op onze lijst, en er zijn er zelfs meer: Klein en Gross Silberbusch in een veld met doperwtengewas, diep weggezakt (qua energie); Odilia: ik stuur ondersteuning, nu te zwak dus met rust laten; en ergens in het bos Gross Labern, die wij niet weten te vinden maar Odilia wel m.b.v. de deva.
Opmerkelijk dat deze zo maar staat aangegeven; gedurende deze reis treffen we geregeld een bordje aan ter plaatse, maar dat zie je pas als je ‘m gevonden hebt; bij heel grote uitzondering staat er een aanwijzing vanaf de weg!
 
 

Mankmoos Steingräber.
In het bos, te bereiken via de parkeerplaats, 2 hunebedden en een langgraf / steencirkel (Steintanz), waar ook een info-bord staat. Lichtwezen: Weer contact met het Grote Lichtwezen, dat is mijn grote wens!
 
 
 
Rothenmoor Steingräber, vlakbij Mankmoos. Na anderhalf uur zoeken niets gevonden. Samen met de deva lukt het Odilia wel. En deze plek kan zij terug vinden via het steentje bij de vorige (zelfde deva trouwens).
Katelbogen Steingrab
Qualitz Steingrab en Katelbogen Steingrab en Katelbogen Hünenkellerbarg, Bützow. 

We worstelen ons een stukje door een maisveld naar een heuvel met daarop stenen. Vandaar zien we andere heuvels liggen. Wij hebben hier contact met het Lichtwezen dat reageert: en liefst zo snel mogelijk, ik wacht al zo lang! Tja, 3000 jaar is een hele tijd! Wij hebben alle begrip voor zijn ongeduld. De Reiswezens vertellen dat Odilia ook met de andere twee contact heeft.
 
 
Vanuit Katelbogen Steingrab zicht op Qualitz Steingrab, Sprockhoff 371, Katelbogen Steingrab 2
 

Klein Görnow Opfertisch / Hünenkeller.
Parkeerplaats aan een doodlopende weg. We hebben er haastig foto’s gemaakt om weer snel terug te gaan naar de parkeerplaats om daar verder contact te maken vanwege de muggen, wat blijkbaar het Lichtwezen deed schrikken: Gaan jullie weg? Jullie hebben toch een boodschap? Toen toch maar daar het contact afgehandeld. Lichtwezen: ik geloof het en ik geloof het niet, maar ik wil wel heel graag weer contact! En wij snel weg!
 
 
 

Forst Tarnow, en Zernin, vlakbij Güstrow en  Warnow, 
na lang zoeken zien we er drie, vermoeden er meer;  we hebben er met één een haastig contact vanwege de muggen. 
 
Mankmoos
 
 
 
Katelbogen Steingrab