Parchim – Crivitz

Sieben Sagensteine Spornitz ,Sieben Steine (Parchim/Spornitz) there is a myth attached, seven sheppards have turned to stone.
Sieben Sagensteine, Spornitz, steencirkel. 200 m van de weg (niet zichtbaar), en er achter loopt een metrolijn, doet toch heel rustig aan, er staan picknicktafels. Lichtwezen slapend, maar een Contactwezen niet, had al contact gehad met…die wezens van jullie, met die lange naam? Reiswezens-plus? Ja. En nu praten we met jullie, vreemd. Zou je niet geloven als ik het je verteld had. Nee. Zo praten we ook met het Grote Lichtwezen, ze is hier. We hebben iets gezien. Inderdaad, bij jullie Lichtwezen. Dan willen we daar nu naar toe, dag! 

 
Domsühl Steingrab 1 – 4, gelegen in keurig parkje, met waterbak en speeltuin. Lichtwezen: ik voel ’t maar geloof ’t niet, kan dit? Weer contact? Als dat zou kunnen graag!
 
 
 
 
 
 
Friedrichsruhe Steingrab. Een Hunebed en twee Langbedden (hier doen we de Hartverbinding). Lichtwezen: ongelooflijk!

Friedrichsruhe Steingrab met op 107m W 275° Friedrichsruhe Langbett 2 op 135m WNW 298° Friedrichsruhe Langbett 1

 

 
 
 
Goldenbow Teufelsbackofen, Neu Ruthenbeck. Het pad loopt er recht op af. Lichtwezen: Ik had al iets van haar energie gevoeld, (tijdens ons voorgesprek, daarvoor ook bedoeld) ongelooflijk!
 
 
 Frauenmark Stein-grab,
in bos Lindenwald, maar wij ontdek-ken ook nog twee langbedden door bij het bordje Grosssteingrab het bospad te volgen, liggen aan de linkerkant. Lichtwezen wil graag contact met Grote Lichtwezen.
Frauenmark Langbett
 
Grebbin Steingrab. Onbereikbaar, graanveld, de weg (op de kaart) is verdwenen. 
Odilia krijgt er wel contact, precies in de richting waar Margrete kijkt.
 
 
 
Domsuehl Steingrab 1
Friedrichsruhe-Langbett