Reizen

Bij onze reizen laten we ons leiden door Odilia, een landschapsdeva.
Ons gezamenlijke doel is de krachtplaatsen (steencirkels en hunebedden) waar lichtwezens huizen uit de voor-christelijke tijd, weer tot leven te wekken om zich in te zetten voor de toekomstige aarde-ontwikkeling, oftewel de trilling van de aarde en mensheid  te verhogen.

Wij, Margrete en Ferry, zijn alleen geï​nteresseerd in nog “levende” hunebedden (en menhirs en grafheuvels en steencirkels, samengevat in één woord als megalieten) om de lichtwezens ervan te verbinden met de ons begeleidende deva (landschapsengel) die wij Odilia genoemd hebben naar de Odiliënberg in de Elzas, haar ankerplaats op aarde en waar wij haar “ontdekt” hebben in 2014. (Zie “Ontmoetingen” op de website; hier is ook uitleg te vinden over onze reiswezens).

Hier  een korte  inleiding over wat megalieten zijn, en  als je meer wilt weten over de megalieten en hun werking in de toekomst, is er een mooi artikel verschenen in het tijdschrift “Antroposofie vandaag” geschreven door Cis Peeters.

Voor interessante literatuur verwijzen we naar: Een paleis voor de doden van H. Clerinx en De oude wijsheid van Cois Geysen)

Hier volgt een link met een korte verklaring over de termen die in onze reisverslagen worden gebruikt.