Rijnland Pfalz Saar-burg

Rijnland Pfalz Saarburg
 


Zerfer Menhir 1 en 2.
Nabij Saarburg ligt het dorpje Zerf. Daar in een groot bos geven de coördinaten een plek aan waar een weids open veld ligt, met aan de rand diverse grote stenen, allemaal liggend, en dus verspreid van elkaar. Elk ervan zou op zich de menhir kunnen zijn die op onze lijst vermeld staat. Hoe komen we hier verder mee? Odilia maar uitgenodigd voor informatie: Ja, er zijn hier diverse Lichtwezens, maar ver weggezakt, oh, ik word onderbroken door een Contactwezen, ik trek me terug. Het contactwezen, via Margrete, zeer levendig en beweeglijk (Margrete dus ook), staat met armen te zwaaien en hupt van de ene naar de andere plek: Ja, ik ben een Contactwezen, we zijn met meer, de anderen zijn hier, en daar, en daar (wijde armgebaren rondom), ze luisteren mee, ik ben de eh, hoe heet dat, eh. Ik: de brutaalste! Brutaalste? Dat woord ken ik niet , wat is dat? Dat je alles durft te zeggen. Nee, dat bedoel ik niet, ik weet het al weer, de woordvoerder, ja, en ik ben heel enthousiast want eindelijk gebeurt er weer eens iets, we hebben al heel lang niets gedaan, onze Lichtwezens slapen allemaal, die zijn zich aan het terugtrekken, maar wij zijn er nog wel en wij willen graag iets te doen hebben. Nou dan weet ik wel iets voor jullie: jullie Lichtwezens wakker maken, want wij hebben een boodschap voor ze.  Dat moet dan wel een heel belangrijke boodschap zijn want anders mogen wij ze niet wakker maken hoor. Ik vertel over het Grote Lichtwezen van vroeger. Ja, die kennen wij wel, was een heel mooie tijd, maar ze is al heel lang weg hoor! Ik leg uit dat ze terug is, zelfs hier ter plekke aanwezig: kijk maar, dan zie je haar licht. Ja, zien wij ook, maar dat licht, wat moeten we ermee, dat weten we niet hoor! Ik leg alles uit, dat ze via steentjes contact kunnen maken met haar, dat er een nieuwe taak voor hun Lichtwezens is, dus dat het zeer de moeite waard is ze proberen wakker te krijgen. Ja, ja, leuk, gaan we doen, fijn, hebben we weer wat te doen. Is leuk met jullie praten, willen we vaker doen, en die wezentjes van jullie zijn ook heel leuk, en lief, willen ze niet blijven? Ik leg uit dat wij weer verder moeten, Lichtwezens wakker maken op andere plaatsen. Oh jammer, maar wel mooi werk, fijn dat jullie er waren, dank jullie wel, dag!
Odilia gaat hier natuurlijk zelf ook aan de slag om het Lichtwezen “terug” te halen.
Zerfer Menhir 1 en 2.
 

 
Widdertshaeuschen
Widdertshaeuschen –Kastel-Staadt, grafheuvel (geweest? wij zien alleen stenen contsructie,  Op keurig grasveld, verderop wat huizen, en niet ver van de spoorbaan. Op de foto: megaliet met zielengat? Hij heeft ’t al vernomen (reiswezens?) “Ik wil graag weer verbinding, maar hoe nu verder?”. We laten je los. “Dank, Dank!” 
Vlakbij hebben we overnacht.
 
Altfels-natural stone -:Kastel-Staadt   (Saarburg) Een aantal rechtopstaande rotsformaties in een diep dal waar we mooi uitzicht op hebben, maar voor ons onbereikbaar.
Odilia stelt voor haar steentje in het dal te werpen richting rotsen en vanwaar wij staan een steentje mee te nemen, en een Contactwezen uit te nodigen (via de reiswezens?). Die meldt zich even later bij Margrete. Kun jij een boodschap doorgeven aan jouw Lichtwezen? “Ja.
steen die we bij Altfels achter laten
Het Grote Lichtwezen? Daar schrik ik van, niet van angst, maar het is zo onverwacht! Ik weet niet of schrik het juiste woord is, ik ken jullie taal niet zo goed; ik heb ook contact met andere Contactwezens, zal ik het die doorgeven?” Ja, graag, dankjewel!