Saar-land 3

Breitenstein Felsen, Sankt Gangolf (Mettlach), vlakbij Kasteel Montclair en de beroemde Saarschliefe (doorgang in de rivier de Saar)’Een hoge rots met Rosstrappen, cup & ring marks (napjes). We hebben van alle kanten geprobeerd er te komen, tevergeefs. Op google-earth zagen we er ook geen wegen lopen; wel vonden we een bospad dat die kant op leidde, maar vele kilometers lang en verboden voor auto’s.  Met behulp van een kompas hebben we een plek gevonden waar we er recht voor moesten staan, maar wel met en stevig bos tussen ons en de plek. Odilia uitgenodigd om deze route te volgen tot voorbij de eerste rivier-arm, maar vóór de tweede te blijven. Kon ze er iets mee? Ze zou op pad gaan en de deva vragen haar te begeleiden, wij wachten. Zo’n twee minuten later bericht dat ze iets hebben gevonden dat het kon zijn, ze gingen nog verder op onderzoek, wij hoefden niet langer te wachten. ’s Avonds bericht dat ze inderdaad in die omgeving Lichtwezens heeft aangetroffen, mogelijk dus van de Breitenstein.
Dus geen eigen foto.
Opmerkelijk: deze dag waren vrienden van ons in Schotland ook bezig contacten voor Odilia te leggen. Odilia: “Ik heb het druk vandaag, ik reis van het ene land naar het andere heen en weer.”
 
Herrgott-stein
(Mettlach)
met mooie in-kepingen. In de tuin / park tegenover een restaurant in een oud landhuis; het lijkt of het hek altijd open staat.
Hallo, er is iets gaande”. Wij vertelden over het Grote Lichtwezen. “Ik voel me overdonderd, nee geen vragen, maar snel contact!” 
 

 
Drei Kapuziner (Saarlouis) 
Blijkbaar lastig te vinden. Enige jaren geleden zijn Johan en Inge hier voor Odiila geweest, maar zij hebben de juiste plek niet weten te vinden, zo schreven zij, en wij eigenlijk ook niet! Op de juiste plek staan drie Kapucijner monniken afgebeeld. Wij stonden echter aan de achterkant van dezelfde rots als van de drie Kapucijnen, en hebben wel contact gekregen met een Contactwezen van de groep Lichtwezens die in deze rots huizen. Aldus zijn allen nu wel met Odilia verbonden. Het Contactwezen: “Dit kan niet, met mensen praten! “ Nu wel, en wij kunnen ook met het Grote Lichtwezen praten. “Dat is helemaal onmogelijk!” Toch weten we van haar af, hoe zouden we anders van haar af weten? En je kunt nu toch ook haar licht zien! “Is ze het echt? Kan toch niet”. Ze is het echt, en ze wil weer contact met jouw Lichtwezen, en met de andere ook. Voor jou een mooie taak om dit aan jouw Lichtwezen door te geven, en misschien moet je ‘m daar wat wakker voor maken, maar toch zeker de moeite waard. En ‘m ook vertellen dat zij een nieuwe taak voor ze heeft. “Dat zou wel geweldig zijn, ja. Heel vreemd, ik zal het doorgeven.”
Drei Kapuziner zoals het er uit moet zien

 

Hänsel und Gretel, Herr und Frau Rapp, vier tot menselijke figuren bewerkte menhirsErgens diep in het dal, te ver weg. Steentje in de richting geworpen. Rother Fels Frauenbrunnenstein Lautzkirc
hen, Abtstein (Blieskastel).
Pal aan de drukke weg en nog verlichting ook.
Ik heb wat papier voor de lampen gedaan, voor zolang het duurt even een kleine verbetering.
Alleen   hartverbinding

Hoellerloecher
Hoellerloecher (714) Homburg. Als laatste op de maandag een rotssteen duidelijk zichtbaar halverwege een stevige heuvel. Je kunt zien dat er vaker naar toe gelopen is, maar de heuvel ligt bezaaid met een dik pak bladeren. Er naar toe lopen voelt net als skiën: gewicht op je dalbeen om niet weg te glijden. Grappig wel. Daar contact gemaakt met het Lichtwezen, dat vertelt zeer tevreden te zijn met zijn plek, en niet overmatig verrast is over het nieuws dat het Grote Lichtwezen zomaar terug is.
Hoellerloecher
Mogelijk had hij al wat vernomen van onze reiswezens, die heel eenvoudig  de heuvel op hadden kunnen zoeven. En hij wilde zo snel als maar mogelijk het contact terug. Wij klaar. Maar we hadden geen zin in een stevige uitglijder, hebben ons dus al zittend op de bladeren, zonder blaren!, naar beneden laten glijden. Ik daarna, via een paar stenen, het stroompje overgestoken, Margrete omgelopen via het bruggetje. Aan de andere kant van de weg hebben we overnacht