ten noorden van Osna-brück

ten noorden van Osnabrück
Grosse Sloopsteine Wessen
Grosse Sloop-steine  Wessen.
Langs een mooi pad in het bos. Er liggen twee kunstzinnige wegwijzers van kunststof vlakbij. Heeft hij er last van? “Ach, eigenlijk niet, maar ze horen hier niet. Wij zijn van plan hier te blijven slapen, hoe vind je dat? “Grappig, ken ik eigenlijk niet, doet niemand ooit. Jullie maken me nieuwsgierig, jullie hebben een een boodschap?” Zodra wij jou los laten kun je verbinding krijgen met het Grote Lichtwezen. “Dan wil ik graag los, maar eerst mijn dank!”
 
Piesberg Knieanbetungs-stein.
Plat in de grond; we stonden er boven op, keken om ons heen, maar zagen het niet. Het info-bord maakte het duidelijk. Ook de plaatsbepaling trouwens. “Ik wacht” Ja, we zagen je niet. “Het klinkt als heel onwaarschijnlijk, maar ik geloof dat het waar is”. Ze is hier nu! “Oh, dank!” 
 
Grosse Karlstein – Haste
Grosse Karlstein – Haste


Grosse Karlsteine – Haste
.
Ligt er mooi maar vlakbij een snelweg, en voelt zwaar. “
Ik weet het al, ik krijg afscherming, gelukkig!
De kleine verderop daar heb ik weet van, maar geen contact meer”. 
Zodra wij jou los laten kun je contact maken. “Ja sorry, dan wil ik nu graag los!”Kleine Karlsteine – Haste
Verbonden geweest met de vorige. Ligt in een bos dat gekapt is, Lichtwezen teruggetrokken, daarom alleen de hartverbinding.
 
Helmichsteine


Helmichsteine – Rulle  mooi verzorgd.
Ik begrijp dat er iets bijzonders gaande is, waant jullie spreken mij aan, doen anderen niet
Het Grote Lichtwezen is terug.
Dat is geweldig!
Heb je nog vragen? 
Nee, ik wil graag heel snel contact! en dank!”.
 
 
 
 
Dübberort Grab 1


Dübber-ort Grab 1.
Gelegen in de buurt van grote stapel opgerolde hooibalen.
Met mij is het goed; dat is wel van heel lang geleden, had ik niet meer op gehoopt, was er niet meer mee bezig, kan ’t nauwelijks geloven”. 
 

Dübberort Grab 2
Dübberort Grab 2


Dübberort Grab 2 .
Gelegen in het bos iets verderop, in wezen  in elkaars zicht. “Ik heb al iets vernomen, ben heel benieuwd en zeer verheugd, wil heel graag en snel weer contact.”.