Voor-ouder-veld ver-kennen

Op deze dag gaan we werken met het veld van onze voorouders; met de techniek van (familie)opstellingen kun je je voorouders die honderd jaar geleden geleefd hebben opstellen en er contact mee maken.

Bij het werken met opstellingen is gebleken dat onze voorouders in de bloedlijn ons tot 7 generaties  terug kunnen beïnvloeden. Dit geldt zowel in negatieve als positieve zin; zij kunnen soms een grote invloed op ons leven uitoefenen waarvan wij ons meestal niet bewust zijn. En… goed om bij stil te staan: ook jij geeft met jouw patronen ook weer veel door aan de generaties na jou.

Middels een voorouderveld,  gesymboliseerd door een kleed van 4 bij 5 meter dat wij op de grond leggen, kun je zien maar ook ervaren hoeveel dat er zijn, (meer dan 200!): je ouders, je grootouders, je overgrootouders, je over-, over-over-over-grootouders, etc. Als ziel kiezen wij onze ouders en daarmee ook onze voorouders voor een stuk ontwikkeling, het is echter ook een weg die voor hun ontwikkeling goed is, de voorouders werken er ook aan mee om jou in deze bloedlijn te ontvangen.

Door het werken met ons voorouderveld kunnen we ons met hen verbinden, kunnen we heling brengen en ontvangen, en kunnen we op zoek gaan naar en ons verbinden met voorouders die ons kracht kunnen geven en ondersteuning kunnen bieden met de strubbelingen die we op ons levenspad tegenkomen.

terug naar sjamanisme