Wales en Ierland voor-jaar 2016

Wat vooraf ging ……

Inge heb ik (Ferry) jaren geleden leren kennen doordat ik gedurende 4 jaar bij haar Healing Tao deed en sindsdien zijn we bevriend gebleven. En Inge uit Den Haag en Barry uit Noord Wales kennen elkaar omdat beiden een opleiding tot leraar Healing Tao volgden, en sindsdien veel samen hebben gewerkt en gereisd.

In 2015 werkten Barry en Inge samen in Limburg, en Inge nodigde Margrete en mij uit om een paar dagen gezamenlijk op te trekken, en dat beviel zo goed dat Barry ons uitnodigde om eens bij hem langs te komen in Wales.

Toen Margrete en ik lieten weten plannen te hebben voor een reis door Ierland, gaven Inge en Barry te kennen dat het misschien wel leuk zou zijn met z’n 4en te reizen. Barry stelde voor eerst ons rond te leiden door N Wales, en daarna zouden we naar Ierland gaan. Aldus geschiedde in de herfst van 2016.

Hier een korte  inleiding over wat megalieten zijn, en  als je meer wilt weten over de megalieten en hun werking in de toekomst, is er een mooi artikel verschenen in het tijdschrift “Antroposofie vandaag” geschreven door Cis Peeters.

Terug naar Kroniek 2016
Reisverslag

Ulster museum in Belfast

terug naar boven