Weekend Uffelte

Het weekend in Uffelte is voorbij en we kijken terug op een heel mooi en intens weekend.

We zijn heel dankbaar met de openheid en de vele vragen die er vanuit de cursisten kwamen, hierdoor hebben we veel van onze ervaringen kunnen delen.

​We hebben​ kennis gemaakt met  de huisgeest, het steenwezen van de boerderij, ​diverse reiswezen​s​ ​en​ lichaamswezen​s​, een wezen verbonden met een bloem, ​de​ lichtwezen​s​ van de ​twee ​hunebedden bij Darp​/Havelte​, een ontmoeting met ​het wezen van ​een graf​heuvel​ en van een bomkrater

​In drie-tallen werd met natuur-opstellingen geoefend, waarbij flink geworsteld werd met het zoeken naar de juiste formulering bij het stellen van vragen.

Buiten deden we een opstelling voor de deva van het terrein, waar we eerst een ritueel deden om verbinding te leggen met de deva’s uit de omgeving, waarbij geheel onverwachts de deva van een verontreinigd terrein (bollenteelt) langs kwam om heling te ontvangen; een intense klus voor de representant, maar tevens zeer aangrijpend. 

Naar aanleiding van deze  heling en het verzoek o.a. van een zeer betrokken cursist die in dit gebied woont en Odilia, hebben we besloten  om nog een keer terug te komen om nog meer ondersteuning te kunnen geven op deze zwaar verontreinigende plek.

De blijdschap en dankbaarheid gevoeld bij de natuurwezens, ze werden gehoord en gezien, plezier dat de natuurwezens hadden ​om de mensen die ​in hun beleving ​soms wel hele vreemde, of zelfs domme vragen stelden tijdens de gesprekken.

Hieronder een verhaal van een cursist die zijn ervaring met ons wilde delen over de visualisatie met een bloem.