Wie is wie ?

In deze rubriek laten we je kennis maken met de licht- en natuurwezens die we zowel thuis als onderweg hebben ontmoet.

Allereerst een apart en uitgebreid – en nog steeds groeiend – hoofdstuk over Odilia, die, sinds we haar in een opstelling “opriepen”, nog steeds onze begeleider is bij onze innerlijke en wereldlijke reizen, en bij het werken met natuurwezens en ook bij de aarde-helingen.

Frits werd ons – zeer tegen zijn zin – “in de schoot geworpen”, als een uniek opvoedings-experiment vanuit de geestelijke wereld waar wij (ongevraagd trouwens !) deelgenoot van mochten zijn; hij heeft ons, en allen die hem hebben meegemaakt, zeer diep in ons hart geraakt met zijn kinderlijk speelse maar ook zeer wijze en inspirerende puurheid.
En Inge heeft hem energetisch weten uit te beelden, ook uniek !

Bij mij thuis komt Briek zo geregeld enthousiast langs dat hij een verhaal op zich is gaan vormen. Hoe boeiend kan het leven zijn van een eenvoudig steenwezen dat een klein straatje als zijn leefwereld heeft.

En dan zijn er nog  de huisgeesten, de persoonlijk lichaamswezens, de levensengelen, de autowezens en de bemiddelaar , de reiswezens, de contactwezens, de vertegenwoordiger, het opruimwezen, het speelwezen, Dicky, de muzen, de bosgeest, het poetsertje, de onderzoeker, het neptunuskind, de deva van Scheveningen, Urschkula, de emotie-schilderaar en nog veel meer.

We voeren regelmatig gesprekken met de natuurwezens, deze kun je terug vinden bij Kroniek