Zendmast:helings( bezielings)ritueel

Wanneer:
21 maart 2021 @ 10:00 – 11:00
2021-03-21T10:00:00+01:00
2021-03-21T11:00:00+01:00
Waar:
Dr. Aletta Jacobsweg
geen parkeer gelegenheid *
Kosten:
Gratis
Contact:
Ferry & Margrete
070 -3501872

Op zondag 21  maart willen wij een helings( bezielings)ritueel doen voor een zendmast in Den Haag, dit naar aanleiding van een ritueel wat we in Haarlem hebben gedaan, volgens aanwijzingen van Thomas Mayer.

Een zendmast wordt gefabriceerd en gemonteerd puur met de intentie dat ie moet gaan (door)zenden, stralen.  De intentie van zijn makers is puur zakelijk; daar is niets verkeerd aan, volkomen legaal, maar naar alle waarschijnlijkheid niet bewust bezielend.
Daarnaast worden zendmasten door veel mensen niet bepaald positief bejegend, of het nu is omdat ze het landschap verstoren of omdat ze geassocieerd worden met geheimzinnigheid, ongezonde straling, en zeker nu heel actueel met 5G als (mede)oorzaak van Covid19.
Deze nogal koele benaderingen pakken de natuurwezens die met zendmasten verbonden zijn niet alleen op, maar stralen die ook door, in wezen dus een zichzelf negatief versterkend systeem. In wezen hetzelfde als met de chemtrails!

Wij mensen kunnen daar wel degelijk iets tegenover plaatsen: liefde sturen! en dankbaarheid en waardering, want uiteindelijk kunnen wij dankzij zendmasten radio beluisteren, tv kijken, telefoneren, mail versturen, en tal van faciliteiten op een smartphone gebruiken.

Laten we daar eens bij stil staan en dit uitspreken! Dat hebben wij dus als groep op 17 januari gedaan bij de zendmast in Haarlem en was een bijzondere ervaring, die we nu met jullie willen delen.

Wanneer: zondag 21 maart om 10.00uur.
Waar: Dr. Aletta Jacobsweg
Parkeren: Kerkhoflaan of onder het Hubertus viaduct tegenover Madurodam !!! Op de plek zelf is geen gelegenheid !!!! Eventueel schuilen bij het bushokje bus 22 halte Madurodam.